logga

Vi är på mässan i helgen

I morgon torsdag stänger vi butiken 14:00 och är sedan stängd till måndag. Vi kommer vara på mässan i helgen. Många fina erbjudande kommer vi ha. Vi ses väl
. Susanne & Carita

Lämna gärna en kommentar:

 • Annett Eneroth • 23 september 2018 10:26:20
  Hej! Jag va på mässan och då köpte jag garn till en oversizad tröja som nu är färdig och blev fantastisk, så nu skall jag sticka flera men jag kan inte hitta det effektfulla garnet som stickas med silk mohair, det står Linie 97 på, min fråga är om ni möjligtvis kan lägga ut det på eran hemsida eller sända mej garnprover? Med vänlig hälsning Annette Eneroth
 • Hej
  Ja visst blir den fin. Skall se till att få ut den i webbutiken under dagen.
  Med vänlig hälsning,
  Susanne

  24 september 2018 07:00:48

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv