logga

OM oss

Knit & Purl AB är ett familjeägt företag som startade med fysisk butik på Olskrokstorget, Göteborg i januari 2013. I april 2014 startade vi även en webbutik och sedan flyttade vi webbutiken år 2016. 

Vi som är ägare är ett syskonpar om älskar allt vad fibrer och färger står för. Tyvärr har dygnet inte mer än 24 timmar med tanke på allt man vill lägga upp på stickorna men det stoppar inte oss utan vi stickar på utan dess like och hittar alltid inspiration från både kunder och omgivning. 

I den fysiska butiken finner ni oftast Susanne som är ägare av Knit & Purl AB. I butiken finns det stort utbud av Sandnes Garn, Kampes, Opal, Crazy Zauberball, Clover, Addi etc. Ni kan även hitta flera mösterböcker och tvekar ni angående något så är det bara att fråga butiksbiträdet så hjälper de er att hitta rätt. Ni kan även komma ner med ert arbete om ni har kört fast så hjälper vi till så gott vi kan för att få dig att komma vidare. 

Hoppas ni hittar ett garn som triggar igång den kreativa ådran i er som det gör för oss i den färgglada butiken och här på webben.